Sjas

Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats

Què és el Sjas?

El Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats (SJAS) és un projecte públic d’assessoria i informació sobre sexualitats, dirigit a la població adolescent i jove dels municipis de la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta).

L’objectiu principal d’aquest servei és fomentar una visió positiva i respectuosa de la sexualitat i promoure la salut sexual de joves i adolescents.

Amb aquesta finalitat, s’ofereix informació sobre sexualitats que responga a les necessitats de la població jove, que siga lliure de prejudicis i estereotips sexistes, i que promoga el respecte per totes les diversitats sexuals.

A més a més, es proporciona acompanyament en dinàmiques òptimes en matèria de relacions afectives i sexuals, especialment, amb la prevenció de la violència de gènere i de les violències sexuals.

L'equip

El Sjas té un caràcter preventiu, educatiu i assistencial, i el desenvolupa un equip de professionals multidisciplinari, sumant diferents disciplines dels àmbits sociosanitaris i comunitaris. Aquest equip està format per:

  • Direcció tècnica per part de la Unitat d’Igualtat MASSMA
  • Assessorament amb una Psicòloga experta en sexologia
  • Equip encarregat de la generació de continguts i de la sensibilització:
  • Sociòloga experta en gènere
  • Sexòloga
  • Responsable de comunicació
  • Experta en xarxes socials
Aquest servei també ofereix informació a les famílies i a les professionals d’entitats que treballen amb població jove, com centres educatius, serveis municipals de joventut, etc.
sjas servicio de atención individual
sjas asesoramiento a profesionales
sjas contenidos y sensibilización
SERVEI D’ATENCIÓ INDIVIDUAL
ASSESSORAMENT PROFESSIONAL
GENERACIÓ DE CONTINGUTS I SENSIBILITZACIÓ
sjas servicio de atención individual

SERVEI D’ATENCIÓ INDIVIDUAL

sjas asesoramiento a profesionales

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

sjas contenidos y sensibilización

GENERACIÓ DE CONTINGUTS I SENSIBILITZACIÓ

Entitats col·laboradores

El Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats és fruit de la col·laboració intermunicipal dels següents ajuntaments de la MASSMA: