Sjas

Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats

Qui pot sol·licitar l’atenció presencial?

Qualsevol persona adolescent o jove, d’entre 13 i 35 anys.. També l’entorn d’aquesta (famílies, amistats, etc.) i professionals.

Què passa si el meu poble no és de la MASSMA?

Es tracta d’un servei de la MASSMA. No obstant això, qualsevol persona pot fer-ne ús, tot i que per a l’atenció presencial, s’ha d’acudir al poble on es realitze.

Aquest servei és gratuït?

Aquest servei és totalment gratuït, ja que és finançat públicament pels ajuntaments que conformen la MASSMA.

Què passa si soc menor d’edat?

En el cas de fer una consulta, no es requereix autorització. Si la consulta necessita d’altres serveis, es requerirà una autorització de les parts progenitores/tutores. .

En cas de sol·licitar una atenció més concreta, i eres menor de 18 anys, serà necessària una autorització que consentisca l’atenció corresponent.

En menors de 14 anys, serà necessària una autorització que consentisca l’atenció corresponent, tant per a accedir a la informació per correu electrònic com per a l’atenció presencial. Aquesta serà facilitada a l’hora de demanar la cita prèvia.

Quins serveis ofereix el SJAS?
  • Consultes generals d’atenció a la sexualitat: Plaer, molèsties, malestars, dubtes…
  • Generació de continguts i sensibilització.
  • Suport i recursos per a professionals i famílies.
Que vol dir que l’atenció és confidencial?

Una confidència és una informació que es comparteix en secret amb altra persona, pel que tot allò que contes, quedara baix el secret professional. No et preocupes, ningú sabrà que has vingut ni quina ha sigut la conversa.

Com podeu ajudar-me si treballe amb menors o en tinc a càrrec meu?
En l’apartat de recursos podràs trobar material per a descarregar-te, així com distints webs de referència que poden ajudar-te a resoldre dubtes. Si no és suficient, pots contactar amb el servei escrivint al correu electrònic atencio@serveijove.org.